تماس با شرکت بهسان مدیریت پرشین موبایل: 09356694000 – دهقان – مدیر بازرگانی تلفن : 22010088 تلفن : 4-22650151 پست الکترونیک : DEHGHAN.INOCERT@GMAIL.COM وب سایت: WWW.ISO-CO.IR WWW.BEHSANISO.COM آدرس: تهران – بلوار آفریقا ( جردن ) – برج آی تک – پلاک 13 – طبقه 3 – واحد 49 تجزیه و تحلیل خطر و کنترل نقاط بحرانی استاندارد HACCP برای سازگاری شما با قوانین ملی یا بینالمللی ایمنی غذا مهم است. این استاندارد یك ابزار مدیریت ریسك فراهم میكند كه از سایر استانداردهای سیستمهای مدیریت صنایع غذایی– مثل ایزو22000– پشتیبانی میكند. HACCP فرایندهای تولید خوب برای بخش غذا را مشخص كرده و برای مشاركت در تجارت بینالمللی مفید است. این استاندارد به ویژه برای تولیدكنندگان، سازندگان، صنایع فرآوری، و خدمات غذایی مفید است. HACCP چیست؟ از این ابزار مدیریت ریسك برای مدیریت ریسكهای ایمنی غذا استفاده میشود یك سیستم HACCP به شما امكان میدهد تا خطرات را شناسایی كرده و كنترلهایی برای مدیریت آنها در زنجیره تأمین تولید خود ایجاد نمایید. این استاندارد شامل مقتضیات «كمیته تغذیه كدكس» (CAC) كه توسط سازمان بهداشت جهانی و سازمان غذا و كشاورزی ملل متحد بهمنظور یكی كردن استانداردها، دستورالعملها، و آییننامههای بینالمللی غذا برای انجام تجارت تنظیم شده میباشد. از این استاندارد میتوان برای پشتیبانی مقتضیات استاندارد مدیریت، مثل ایزو22000 (مدیریت ایمنی غذا) استفاده نمود. مزایای HACCP چیست؟ • پیادهسازی كنترل خطرات و ایمنی غذا در سطح بینالمللی • ایجاد اعتماد در باب كنترلها برای تولیدكنندگان، سهامداران، و تأمینكنندگان • همراستا كردن HACCP با ایزو22000 به منظور بهبود سیستم های مدیریت ایمنی غذا • مدیریت مؤثر خطرات ایمنی غذا در زنجیره تأمین • بازنگری و بهبود مداوم سیستم شما برای حفظ كارآمدی آن
1385-1402 تمامی حقوق این وب سایت ، متعلق به آگهی شهر من می باشد
دریافت جدیدترین آگهی ها در تلگرام
city5040@
ارسال پیام